Finding Family Together LIVE 2020

Släktforskarkonferens online 2-4 oktober 

Föreläsningar, Workshops, Utställare, Marknadstorg och mycket mer.

- TJÄNA PENGAR TILL FÖRENINGEN -

Bli PARTNER för FFT Live -

extra klirr i föreningskassan.

Inställda evenemang och kurser på obestämd tid. Inga intäkter förrän efter nyår då nya medlemsavgifter ska in. Ändå ska hyra och andra omkostnader betalas.

 

Vi vet att många släktforskarföreningar kämpar med ekonomin just nu. Vi tycker att föreningslivet är viktigt och behövs. Vi vill visa det genom att stötta på det sätt vi kan. 

Ersättning till er för varje biljett som säljs via er länk!

När din förening blir partner till FFT Live kan era medlemmar välja att stödja er när de köper biljetter. Då får ni 100 kr för varje biljett som säljs via er länk.

 

För att bli partner till FFT Live behöver ni göra två saker: 

  • Registrera er som partner (länk nedan)
     
  • Skicka information till era medlemmar tillsammans med er partnerlänk. För varje såld biljett via er partnerlänk får ni 100 kr. Ni får en länk och information om konferensen som ni kan skicka till era medlemmar i samband med registreringen.

Ansök nu och börja tjäna pengar.

Steg 1: Fyll i ansökan om att få bli partner. 

Steg 2: Så snart er ansökan är godkänd får ni mejl med instruktioner från oss. 

Steg 3: Ni får en informationstext och en partnerlänk från oss. Använd dem och kommunicera ut till era medlemmar att de gärna får använda er länk när de köper sina biljetter. På så sätt är de med och stöttar er förening genom att delta i släktforskarkonferensen FFT Live. 

Steg 4: Vi betalar ut 100 kr per biljett som säljs via er länk. Utbetalning sker via PayPal 30 dagar efter försäljningen.

 

Vi kommer även att ha information på biljettförsäljningssidan om vilka föreningar som är partners, ifall någon missat mejlet.

 

© Copyrights 2020 by Finding Family Together - Christina Sagersten MODi AB . All Rights Reseved.